Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Een verspanende bewerking wordt vaak toegepast bij materiaalbewerking, en dan met name bij metaalbewerking. Ook Tjonk Machinefabriek, specialist op het gebied van metaalbewerking, kan voor u verspanen. Wij maken hiervoor gebruik van hoogwaardige machines in een bedrijfsruimte met klimaatbeheersing.
, Verspanende bewerking

Wat houdt een verspanende bewerking in?

Tjonk Machinefabriek staat bekend om de vele bewerkingstechnieken die het voor u kan uitvoeren, zowel gangbare als meer specialistische bewerkingen. Een van de specialistische bewerkingen is het verspanen van metaal. Een verspanende bewerking houdt in dat metaaldelen worden weggenomen door hand- of machinegereedschappen. Zo ontstaan spanen. Dit zijn de metalen krullen die van het voorwerp afkomen door het afschuiven. Door het verspanen verandert de vorm van het metaal en neem de massa af.

Expertise en ervaring

Tjonk Machinefabriek heeft veel expertise en ervaring op het gebied van verspanen. Voor een verspanende bewerking bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. We kunnen dan een afspraak met u maken om alle mogelijkheden te bespreken en eventueel zelfs al een offerte op te stellen. U kunt ons bereiken via 0546 870 814. Een van onze medewerkers helpt u graag. Hopelijk horen we snel van u.

, Verspanende bewerking