Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
, Historie
De geschiedenis van Tjonk Machinefabriek gaat terug naar

1967

In dat jaar is Metaalbedrijf Tjonk opgericht als eenmanszaak. Boren, zagen, frezen en draaien gebeurde met behulp van conventionele machines. Al snel stond Tjonk goed bekend vanwege de goede service en korte levertijden. Het werd steeds drukker.

De groei zette door; er kwamen meer medewerkers in dienst. Tjonk verhuisde naar een locatie op Industrieterrein Noord in Almelo. Investeringen in moderne machines volgden. In 1989 was de eerste CNC-machine een feit; een verticaal bewerkingscentrum. Er kwamen al snel machines bij, net als een geconditioneerde meetkamer met een 3D-meetmachine.

Een nieuwe stap volgde in

2002

Tjonk nam toen zijn intrek in een groter pand aan de Plesmanweg in Almelo. Dit pand werd later uitgerust met klimaatbeheersing. Hierdoor is het mogelijk om te produceren onder een constante temperatuur.

In 2011 is het aangrenzende pand aangekocht, waardoor het vloeroppervlak verder is uitgebreid.

, Historie
, Historie

Contact

Via [email protected] en ons telefoonnummer 0546 870 814 kunt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden die wij u bieden. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.