Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
U zoekt een bedrijf dat tot uw kunststof of metaal tot in de kleinste details kan Teach-in draaien? Schakel dan Machinefabriek Tjonk B.V. in. Al meer dan 25 jaar leveren wij maatwerk tot op de duizendste millimeter nauwkeurig.
, teach-in draaien

Draaien

Kunststof en metaal laat u tot in de kleinste details Teach-in draaien door Machinefabriek Tjonk B.V. Wij hebben op onze werkplaats de beschikking over een Teach-in draaibank, waarmee wij uw materiaal tot op de duizendste millimeter kunnen draaien. Alles wordt met de uiterste zorg gedaan, zodat u te allen tijde krijgt wat u verlangt. Of het nu gaat om één deel of een serie van duizenden onderdelen: wij leveren het volledig naar op maat. Met onze jarenlange ervaring zijn wij tevens in staat om een snelle en efficiënte werkwijze te hanteren, zonder daarbij onze nauwkeurigheid te verliezen. Ook wordt het product achteraf onderworpen aan een 3D-meting, om te verzekeren dat het aan al uw eisen voldoet. Onze kwalitatief hoogwaardige producten, goede service en vlotte levertijden hebben al veel tevreden klanten opgeleverd in een grote diversiteit aan industrieën.

Contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van Teach-in draaien? Bel dan naar 0546-870814 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen graag de tijd om het gehele proces tot in de details te bespreken en u waar nodig te voorzien van deskundig advies.

Ook vele andere bewerkingen van kunststof en metaal laat u door ons uitvoeren. Denk hierbij onder meer aan maatwerk op het gebied van frezen en draaien.

, teach-in draaien