Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Tjonk Machinefabriek is dé specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking. Wij hebben dan ook veel ervaring op dit gebied. Al in 1967 werd Tjonk Machinefabriek opgericht. Destijds gebeurde boren, zagen, frezen en draaien nog met behulp van conventionele machines. Het bedrijf groeide snel en vandaar dat werd geïnvesteerd in moderne machines. Tegenwoordig werken we met computergestuurde machines, beschikken we over een geconditioneerde meetkamer en is de bedrijfsruimte uitgerust met klimaatbeheersing. Moderner kan haast niet.
, Staalbewerking

Schakel Tjonk Machinefabriek in voor metaalbewerking

Metaalbewerking en kunststofbewerking bestaat in vele soorten. Wij kunnen vrijwel alle soorten bewerkingen voor u uitvoeren:

Wij garanderen u dat uw metaalbewerking en kunststofbewerking bij ons in goede handen is, altijd een goede service, eindproducten van topkwaliteit en snelle levertijden. Wij voldoen dan ook aan alle strenge kwaliteitsnormen voor een ISO 9001 certificering. Sinds 2004 hebben wij dan ook een ISO 9001 certificaat. Heeft u interesse in metaalbewerking of kunststofbewerking en zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan raden we u aan snel contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak met u kunnen maken.

U kunt ons bereiken via 0546 870 814.