Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Rvs kan in Twente worden bewerkt bij Tjonk Machinefabriek in Almelo. Wij zijn dé specialist in maatwerk en bieden onze opdrachtgevers veelzijdigheid en topkwaliteit. Daarnaast kunnen zij rekenen op een vlotte levering. Dit is mogelijk dankzij ons uitgebreide machinepark, onze deskundige medewerkers en onze moderne bedrijfsruimte.
, Rvs Twente

Rvs laten bewerken in Twente

Er kunnen verschillende redenen zijn om rvs te laten bewerken bij Tjonk Machinefabriek in Twente. Het maakt niet uit hoe u dit wilt laten bewerken, bij Tjonk Machinefabriek is vrijwel alles mogelijk. Zo kunnen wij voor u rvs frezen en draaien. Dat is echter niet het enige. Ook meer specialistische bewerkingen zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken aan CNC-bewerking, verspaning, meerassig draaien en het maken van prototypes. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige machines, zoals een draai-freescentrum, 5-vlaks frezen of draaiautomaten.

Bewerking van

overige metalen

Naast het bewerken van rvs kan Tjonk Machinefabriek in Twente ook andere metalen bewerken. Dat is mogelijk bij de meer standaard metalen, maar ook bij metalen die zeer lastig te bewerken zijn, zoals nikkel, titanium en duplex. Wij hebben veel ervaring met het bewerken van vele soorten metalen. Wilt u eerst nog meer informatie over onze diensten voordat u onze hulp inschakelt? Neem dan contact met ons op via 0546 870 814.

, Rvs Twente