Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]

De fabriek voor metaalbewerking in de regio Almelo is Tjonk B.V. Tjonk staat voor hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Deze fabriek voor metaalbewerking levert onder andere draai- en freeswerk. Ons deskundige personeel staat graag voor u klaar met een deskundig advies.

, Fabriek metaalbewerking Almelo
Alles is mogelijk in onze

fabriek voor metaalbewerking

In onze fabriek voor metaalbewerking in Almelo werken wij met diverse technieken zoals frezen, brootsen, CNC-draaien  en diverse andere verspanende technieken. Wij bespreken met u alle details van de opdracht, voordat wij in onze fabriek aan de metaalbewerking beginnen. Wij hebben oog voor detail en kwaliteit en dat al sinds wij in 1967 zijn begonnen als eenmansbedrijf. Sindsdien hebben wij ons opgewerkt tot een ISO-gecertificeerd bedrijf met een multifunctionele fabriek op het gebied van metaalbewerking. Dankzij onze verschillende machines, ons deskundige personeel en onze hoogwaardige service is uw product bij ons in goede handen.

Contact

Neem meteen contact op met Tjonk, de fabriek voor metaalbewerking in Almelo, dicht bij Rijssen en Enschede. U kunt Tjonk bereiken via telefoonnummer (0546) 870814 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies. Meer informatie over onze fabriek voor metaalbewerking? Neem dan contact met ons op.

, Fabriek metaalbewerking Almelo