Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Er zijn veel metaalverwerkingsbedrijven in Nederland. Tjonk Machinefabriek onderscheidt zich op verschillende manieren. Wij zijn specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking. Wij voeren onze werkzaamheden uit vanuit een moderne bedrijfsruimte in Almelo. Veelzijdigheid en maatwerk zijn onze sterkste punten.
, Metaalverwerkingsbedrijven
Op zoek naar metaalverwerkingsbedrijven?

Kies voor Tjonk Machinefabriek

Metaalverwerkingsbedrijven lijken wellicht niet zo veel van elkaar te verschillen. Toch onderscheidt Tjonk Machinefabriek zich op meerdere manieren. Ten eerste kunt u bij ons rekenen op veelzijdigheid. Wij voeren niet alleen de gangbare metaalbewerkingen uit, maar kunnen ook worden ingeschakeld voor diverse specialistische metaalbewerkingen, zoals automatendraaiwerk, CNC-bewerking, verspaning en het bewerken van nikkel, titanium, duplex en rvs. Al deze bewerkingen worden uitgevoerd met behulp van hoogwaardige machines. Ons personeel is zeer deskundig, heeft veel ervaring en doet voortdurend nieuwe kennis op, bijvoorbeeld door cursussen te volgen. Wij leveren bovendien altijd maatwerk. Wij spreken eerst altijd af om alles goed te bespreken. Wij zullen u dan ook altijd deskundig adviseren en uw budget bespreken. Pas als alles duidelijk is, gaan wij voor u aan de slag. Deze service onderscheidt ons van veel andere metaalverwerkingsbedrijven. Als u graag metaalbewerking aan ons wilt uitbesteden, kunt u contact met ons opnemen via 0546 870 814.