Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Tjonk Machinefabriek is een bekende naam in de metaalindustrie in Nederland. Wij staan namelijk bekend om onze veelzijdigheid en ons maatwerk. Met behulp van hoogwaardige machines kunnen wij tal van metaalbewerkingen uitvoeren. Dit gebeurt in onze moderne bedrijfsruimte die is gevestigd in Almelo.
, Metaalindustrie Nederland
Tjonk Machinefabriek: een begrip in de

metaalindustrie in Nederland

Wij streven ernaar te allen tijde topkwaliteit te leveren en ons zo te onderscheiden in de metaalindustrie in Nederland. Daarvoor hebben wij deskundige vakmensen in dienst. Zij hebben veel ervaring op het gebied van metaalbewerking. Bovendien schaven zij hun kennis en vaardigheden geregeld bij door cursussen te volgen. Zij werken met hoogwaardige machines die metaal zeer nauwkeurig kunnen bewerken. Dit gebeurt in een moderne bedrijfsruimte met klimaatbeheersing. Daardoor is het mogelijk te produceren onder een constante temperatuur. Wij voeren zowel gangbare metaalbewerkingen als specialistische metaalbewerkingen uit. Voorbeelden zijn:

  • CNC frezen en draaien;
  • Precisie frezen en draaien;
  • Verspaning;
  • Meerassig draaien;
  • Spiebaan steken;
  • Prototypes maken;
  • Nikkel, titanium, duplex en rvs bewerken.

Bovendien zijn wij ISO-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij een zeer goed kwaliteitsmanagementsysteem hebben dat aan alle strenge kwaliteitsnormen voldoet. U weet bij ons zeker dat u op topkwaliteit kunt rekenen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een begrip zijn geworden in de metaalindustrie in Nederland. Wilt u nog meer weten over onze diensten? Bel dan naar 0546 870 814.

, Metaalindustrie Nederland