Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Metaalbewerking is in Twente mogelijk bij Tjonk Machinefabriek. Wij staan bekend om ons diverse aanbod van metaalbewerking. Wij zijn specialist als het gaat om maatwerk en veelzijdigheid. Wij werken vanuit een moderne bedrijfsruimte die is voorzien van klimaatbeheersing. Op deze manier zijn wij in staat topkwaliteit te produceren.
, Metaalbewerking Twente
Professionele

metaalbewerking in Twente

Een combinatie van een goede bedrijfsruimte, een uitgebreid machinepark en deskundige vakmensen zorgt ervoor dat wij erin slagen professionele metaalbewerking in Twente te verwezenlijken. Onze bedrijfsruimte is niet alleen voorzien van klimaatbeheersing, maar beschikt ook over een geconditioneerde meetkamer. Daarnaast beschikken wij over vele machines waarmee metaal en kunststof zeer exact en nauwkeurig kan worden bewerkt. Onze vakmensen worden geregeld bijgeschoold om zo hun vakkennis op peil te houden. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van metaalbewerking en kunnen gangbare en specialistische bewerkingen uitvoeren.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over onze metaalbewerking in Twente en wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 0546 870 814. Wij maken graag een afspraak met u om alles te bespreken. Ook kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Schakel ons in voor professionele metaalbewerking.

, Metaalbewerking Twente