Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Tjonk Machinefabriek kan u metaalbewerking op maat leveren. Ons sterke punt is onze veelzijdigheid. Naast gangbare metaalbewerkingen voeren wij ook allerlei specialistische metaalbewerkingen uit. Dit is mogelijk dankzij een moderne bedrijfsruimte, een uitgebreid machinepark en zeer deskundige medewerkers.
, Metaalbewerking op maat
Gangbare en specialistische

metaalbewerking op maat

Bij ons kunt u kiezen voor diverse metaalbewerkingen. Ten eerste beheersen we alle gangbare metaalbewerkingen, zoals frezen, draaien, glasparelen, precisie draaien en frezen, CNC frezen, CNC draaien en teach-in draaien. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze specialistische metaalbewerkingen:

  • Automatendraaiwerk;
  • Brootsen spiebaan;
  • CNC-bewerking;
  • Verspaning;
  • Meerassig draaien;
  • Spiebaan steken;
  • Prototypes maken;
  • Nikkel titanium, duplex en rvs bewerken;

Al deze metaalbewerkingen kunnen worden uitgevoerd in onze bedrijfsruimte met klimaatbeheersing. Voor metaalbewerking op maat zijn verschillende machines beschikbaar. Vrijwel al deze machines zijn CNC-gestuurd. Het grootste deel van de complexe producten die wij bewerken hoeven tussentijds niet ons bedrijf te verlaten. Ook voor nabehandelingen zijn wij in te schakelen.

Bewerking van kunststof

We staan vooral bekend als een bedrijf dat metaalbewerking op maat verzorgt. U kunt bij ons echter ook terecht voor de bewerking van kunststof. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om metaal of kunststof te laten bewerken, kunt u contact met ons opnemen via 0546 870 814. Wij maken dan graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en eventueel al een offerte op te stellen.

, Metaalbewerking op maat