Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
De meest veelzijdige metaalbewerking in Nederland is mogelijk bij Tjonk Machinefabriek, de specialist in maatwerk en veelzijdigheid. Dit zijn wij geworden dankzij ons uitgebreide machinepark, onze moderne bedrijfsruimte, maar bovenal onze deskundige medewerkers die veel kennis en ervaring hebben. Zij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op een goede service.
, Metaalbewerking Nederland
Tjonk Machinefabriek:

metaalbewerking specialist in Nederland

In onze fabriek voor metaalbewerking in Almelo wordt gewerkt met diverse technieken voor metaalbewerking. Denk hierbij aan frezen, brootsen, CNC-draaien en diverse andere verspanende technieken. Indien u een opdracht voor metaalbewerking bij Machinefabriek Tjonk in Almelo neerlegt, bespreken wij alle details van de opdracht met u. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Machinefabriek Tjonk is een ISO-gecertificeerd bedrijf op het gebied van metaalbewerking. Dankzij onze verschillende machines, ons deskundige personeel en onze hoogwaardige service is uw product bij ons in goede handen.Wij bewerken zowel metaal als kunststof. Dit doen wij vanuit onze moderne bedrijfsruimte die is voorzien van klimaatbeheersing. U kunt bij ons terecht voor gangbare metaalbewerkingen, zoals verschillende vormen van frezen en draaien en glasparelen. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in een aantal specialistische metaalbewerkingen, zoals brootsen, spiebaan steken, verspaning, CNC-bewerking, het maken van prototypes en het bewerken van nikkel, titanium, duplex en rvs. Dit maakt ons tot dé metaalbewerking specialist in Nederland.

ISO 9001 certificaat

Metaalbewerking is precisiewerk dat vakmanschap en hoogstaande apparatuur vereist. Daarom is een kwaliteitsmanagementsysteem van groot belang. Wij hebben een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem en zijn daardoor sinds 2004 ISO-gecertificeerd. Dit toont dat wij aan alle strenge kwaliteitsnormen voldoen. Bent u op zoek naar een deskundige metaalbewerking specialist in Nederland? Zoek dan niet verder en schakel gelijk onze hulp in. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0546 870 814.

, Metaalbewerking Nederland