Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
De fabriek voor metaalbewerking in de regio Almelo is Machinefabriek Tjonk B.V. Hier bent u verzekerd van zeer hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Deze fabriek voor metaalbewerking in Almelo levert onder andere draai- en freeswerk. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies op maat.
, Metaalbewerking Almelo
Alles voor

metaalbewerking in de regio Almelo

In onze fabriek voor metaalbewerking in Almelo wordt gewerkt met diverse technieken voor metaalbewerking. Denk hierbij aan frezen, brootsen, CNC-draaien en diverse andere verspanende technieken. Indien u een opdracht voor metaalbewerking bij Machinefabriek Tjonk in Almelo neerlegt, bespreken wij alle details van de opdracht met u. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Machinefabriek Tjonk is een ISO-gecertificeerd bedrijf op het gebied van metaalbewerking. Dankzij onze verschillende machines, ons deskundige personeel en onze hoogwaardige service is uw product bij ons in goede handen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van metaalbewerking die Machinefabriek Tjonk u te bieden heeft? Neem dan contact op met Machinefabriek Tjonk in Almelo. U kunt ons telefonisch bereiken via 0546 870 814 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies.

, Metaalbewerking Almelo