Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Tjonk Machinefabriek is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar metaalbedrijven in Nederland. In tegenstelling tot veel andere metaalbedrijven in Nederland hebben wij namelijk een aantal specialismen op het gebied van metaalbewerking. Naast de bewerking van metaal kunnen wij voor u ook kunststof bewerken. Wij zijn specialist in veelzijdigheid en hebben ruime ervaring in wat we doen. Topkwaliteit is gegarandeerd.
, Metaalbedrijven Nederland
Tjonk Machinefabriek: specialist onder de

metaalbedrijven in Nederland

Er zijn voldoende metaalbedrijven in Nederland die metaal en kunststof bewerken. Tjonk Machinefabriek onderscheidt zich op verschillende manieren. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de bewerking van moeilijke materialen, zoals titanium, rvs, duplex en nikkel. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in een aantal metaalbewerking specialismen. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor brootsen, CNC-bewerking, verspaning, meerassig draaien en spiebaan steken. Hiervoor hebben wij een uitgebreid machinepark, met onder andere CNC-draai– en freesmachines en zelfs een draai-freescentrum. Deze geavanceerde apparatuur maakt het mogelijk om zelfs de meest nauwkeurige bewerkingen uit te voeren. Wij garanderen u goede kwaliteit en hebben hiervoor ook een hoogstaand kwaliteitsmanagementsysteem. Daarvoor hebben wij ook een ISO 9001 certificaat ontvangen. Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via 0546 870 814.