Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Bent u op zoek naar een metaalbedrijf in omgeving Rijssen? Dan bent u bij Tjonk Machinefabriek in Almelo aan het juiste adres. Wij zijn specialist in maatwerk op het gebied van metaal- en kunststofbewerking. Hiervoor hebben wij een uitgebreid machinepark en een groot aantal deskundige medewerkers.
, Metaalbedrijf Rijssen
Waarom kiezen voor metaalbedrijf Tjonk

Machinefabriek in omgeving Rijssen?

​Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Tjonk Machinefabriek. Zo leveren wij verschillende metaalbewerkingsdiensten. Hierbij kunt u denken aan reguliere, maar ook specialistische bewerkingen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Hiervoor hebben wij een uitgebreid machinepark. Met deze machines kunnen wij zelfs moeilijke materialen, zoals nikkel, titanium, rvs en duplex, nauwkeurig bewerken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en worden ook voortdurend bijgeschoold. Zo blijft hun kennis op peil en bent u zeker van een deskundige service. Zij geven u ook graag advies wanneer u twijfelt welke bewerkingstechniek u moet kiezen. Ten slotte bent u bij ons verzekerd van een uitstekend kwaliteitsmanagementsysteem. Hiervoor hebben wij in 2004 ook het ISO 9001 certificaat ontvangen. Kortom, ons metaalbedrijf nabij Rijssen is een uitstekende keuze.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de service van ons metaalbedrijf nabij Rijssen? Dan raden we u aan snel contact met ons op te nemen. We kunnen dan bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kan er vrijblijvend een offerte worden opgesteld. U kunt ons bereiken via 0546 870 814.

, Metaalbedrijf Rijssen