Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Tjonk Machinefabriek is een metaalbedrijf in omgeving Enschede. Wij bewerken zelf zowel metaal als kunststof. Hierbij gaat het om standaard metaalbewerkingen zoals frezen en draaien, maar ook meer specialistische bewerkingen, zoals brootsen en spiebaan steken. Wij kunnen voor u maatwerk leveren en overleggen dan altijd goed met de opdrachtgever voordat wij aan een opdracht beginnen.
, Metaalbedrijf Enschede
Metaalbedrijf Tjonk

Machinefabriek in omgeving Enschede: machinepark en medewerkers

Wij zijn in staat uitstekende service te leveren dankzij ons machinepark en onze medewerkers. Ons machinepark is zeer uitgebreid en bevat geavanceerde apparatuur. We hebben onder ander machines voor draaien, frezen, brootsen, polygoon draaien en nabewerken. De machines zijn modern en veelal computergestuurd. Naast een uitgebreid machinepark beschikken wij ook over zeer deskundige medewerkers die hun vak verstaan. Zij worden geregeld bijgeschoold, hebben veel ervaring en kunnen u gedegen advies geven. Een metaalbedrijf in omgeving Enschede dat maatwerk levert, dat is Tjonk Machinefabriek.

Voor ieder budget

Wij houden altijd rekening met uw budget en zullen dan ook altijd een oplossing aandragen met oog voor uw kosten. Daar kunt u op rekenen bij ons metaalbedrijf in omgeving Enschede, ook goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Zwolle. Als u meer informatie wilt, kunt u ons bellen via 0546 870 814. Onze medewerkers vertellen u dan graag meer. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

, Metaalbedrijf Enschede