Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Tjonk Machinefabriek heeft een machinepark met een groot aantal machines voor metaalbewerking. Daarmee kunnen verschillende soorten metaalbewerkingstechnieken worden uitgevoerd. U kunt bij ons rekenen op een goede service en een vlotte levering. Wij zijn dan ook een specialist op het gebied van metaalbewerking en leveren altijd maatwerk.
, Machines metaalbewerking
Hoogwaardige

machines voor metaalbewerking

Ons machinepark is zeer uitgebreid en bevat verschillende machines voor metaalbewerking. Ook de verspaning van kunststoffen is mogelijk met onze machines. Wij hebben onder andere machines voor:

  • Draaien en frezen;
  • Brootsen;
  • Polygoon draaien;

Zo hebben wij draaiautomaten, 5-vlaks frezen, steekbanken, brootsmachines, CNC-freesmachines, CNC-draaimachines en een draai- en freescentrum. Complexe producten kunnen met deze machines voor metaalbewerking worden bewerkt zonder dat ze tussentijds ons bedrijf moeten verlaten. Wij garanderen vervolgens ook nog eens zeer vlotte levertijden.

Metaalbewerking specialismen

Bij metaalbewerking denkt men vooral aan bijvoorbeeld draaien en frezen. Wij kunnen echter ook meer specialistische bewerkingen uitvoeren, zoals brootsen, de bewerking van nikkel, titanium, duplex en rvs, spiebaan steken en automatendraaiwerk. Voor al deze metaalbewerking specialismen hebben wij de juiste machines in huis. Als u graag wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor u, kunt u contact met ons opnemen via 0546 870 814. We maken dan graag een afspraak om alles met u te bespreken.

, Machines metaalbewerking