Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Er zijn een groot aantal machinefabrieken in Nederland, maar deze zijn niet allen specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking. Tjonk Machinefabriek in Almelo is dit wel. Vanuit een moderne bedrijfsruimte die is voorzien van klimaatbeheersing worden tal van bewerkingsdiensten geleverd. Zo kunt u ons inschakelen voor CNC-draaien en CNC-frezen, maar ook voor specialistische diensten zoals brootsen en het bewerken van nikkellegeringen, titanium, rvs en duplex rvs.
, Machinefabrieken Nederland
Tjonk Machinefabriek: specialist onder de

machinefabrieken in Nederland

Er zijn veel machinefabrieken in Nederland, dus het kan soms lastig zijn om te kiezen welke u gaat inschakelen voor metaal- en kunststofbewerking. Als u kiest voor Tjonk Machinefabriek bent u verzekerd van maatwerk. Als specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking kunnen wij zeer nauwkeurige bewerkingen uitvoeren. Klanten uit heel Nederland weten ons te vinden en zijn erg tevreden over onze goede service, topkwaliteit en snelle levertijden. Zo bedienen wij bijvoorbeeld bedrijven uit de chemische industrie, offshore-industrie, voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie en automotive branche. Zoek dan ook niet verder naar andere machinefabrieken in Nederland, maar kies voor Tjonk Machinefabriek. Wij zijn u graag van dienst. Als u meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen via 0546 870 814. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.