Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
Bent u op zoek naar een machinefabriek in omgeving Hengelo? Dan bent u bij Tjonk Machinefabriek in Almelo aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking. Zowel gangbare als meer specialistische bewerkingen worden dus ons uitgevoerd. Wij staan vooral bekend om onze specialiteit.
, Machinefabriek Hengelo
Specialiteiten van machinefabriek Tjonk

Machinefabriek in omgeving Hengelo

Veel machinefabrieken zijn bedreven in gangbare metaalbewerkingen zoals frezen, draaien en glasparelen. Wij onderscheiden ons door ook andere soorten metaalbewerkingen uit te voeren. Zo kunt u bij onze machinefabriek in omgeving Hengelo bijvoorbeeld terecht voor de volgende specialistische metaalbewerkingen:

Ons aanbod van diensten wordt gekenmerkt door veelzijdigheid. Dit is te danken aan een grote hoeveelheid hoogwaardige machines die worden bediend door vakmensen met oog voor detail. Bovendien voeren wij onze werkzaamheden uit in een zeer moderne bedrijfsruimte die is uitgerust met klimaatbeheersing.

Vlotte levertijden

Wij zorgen ervoor dat de eindproducten altijd snel bij u worden geleverd. Nadat wij met u alles hebben besproken en duidelijke afspraken hebben gemaakt, gaan wij gelijk aan de slag met de bewerkingen. Als deze zijn uitgevoerd, kunnen de eindproducten gelijk worden geleverd. Wilt u graag onze machinefabriek in omgeving Hengelo inschakelen voor metaalbewerkingen? Neem dan contact met ons op via 0546 870 814.

, Machinefabriek Hengelo