Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
U bent bij Tjonk Machinefabriek aan het juiste adres voor CNC metaalbewerking. Wij zijn specialist in maatwerk en leveren hoogwaardige machines. Wij bewerken metaal en kunststof vanuit een moderne bedrijfsruimte die is voorzien van klimaatbeheersing. Wij voeren naast regulieren diensten, zoals CNC metaalbewerking, ook meer gespecialiseerde werkzaamheden uit, zoals brootsen, spiebaan steken of het bewerken van nikkel, titanium, duplex en rvs.
, CNC metaalbewerking

CNC metaalbewerking: draai- en freeswerk

CNC is een veelgebruikte vorm van metaalbewerking. CNC staat voor Computer Numerical Control, wat aangeeft dat metaalbewerking geautomatiseerd wordt aangestuurd. Op basis van een code worden metaalbewerkingsfuncties uitgevoerd. Tjonk Machinefabriek biedt u twee soorten CNC metaalbewerking:

  • Metaalbewerking met een CNC-draaimachine. Deze draaimachine maakt het mogelijk metaal zeer nauwkeurig te verspanen.
  • Metaalbewerking met een CNC-freesmachine. Deze freesmachine maakt frezen tot 3.000 mm mogelijk.

ISO-gecertificeerd

Tjonk Machinefabriek is sinds 2004 ISO-gecertificeerd. Dit certificaat toont aan dat wij een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem hebben. Wij investeren voortdurend in onze machines, werkruimten en medewerkers. Zo is onze gehele bedrijfsruimte voorzien van klimaatbeheersing en hebben wij een geconditioneerde meetkamer. Ook volgen onze vakmensen geregeld cursussen om hun vakkennis op peil te houden. Zo voldoen wij de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen wij hoogwaardige eindproducten afleveren.

Contact

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden op het gebied van CNC metaalbewerking, kunt u contact met ons opnemen. Via ons telefoonnummer (0546) 870814 of via ons e-mailadres [email protected]. Ons deskundige personeel staat u graag te woord en geeft u graag een advies op maat.

Meer informatie over “CNC metaalbewerkingen”? Neem dan contact met ons op

, CNC metaalbewerking