Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
CNC frezen in serie of voor enkele stuks laat u in regio Almelo doen door Machinefabriek Tjonk. Tjonk levert als échte vakkundige metaalbewerker met diverse technieken, zoals CNC frezen. Tjonk in Almelo staat voor een service op maat en kwalitatief hoogwaardige producten.
, CNC frezen Almelo

Divers aanbod CNC bewerkingen: frezen, draaien en meer

Dankzij CNC frezen kan metaal tot in de puntjes bewerkt worden. Tjonk bevindt zich al ruim 25 jaar in Almelo en van de eerste CNC-machine in 1989, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid en volwaardig machinepark met diverse mogelijkheden op het gebied van CNC (metaal)bewerking. Om CNC gestuurd te kunnen frezen hebben wij verschillende professionele machines tot onze beschikking. Maar het draait bij ons om meer dan alleen machines. Bij ons stellen wij de mensen centraal en dat komt tot uiting in onze persoonlijke service, ons vakmanschap, ons maatwerk en de snelle leveringstijden.  Wij kunnen niet alleen CNC frezen voor u verzorgen, maar ook op het gebied van polygoon draaien en brootsen kunt u bij Tjonk in Almelo terecht.

Contact

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden op het gebied van CNC frezen, kunt u contact met ons opnemen. Via ons telefoonnummer (0546) 870814 of via ons e-mailadres [email protected]. Ons deskundige personeel staat u graag te woord en geeft u graag een advies op maat.

Meer informatie over “CNC frezen”? Neem dan contact met ons op

, CNC frezen Almelo