Onze contact gegevens:

Tjonk metaalbewerking en kunststof bewerking staat voor:

– Specialisten in maatwerk

– Hoogwaardige machines

– Deskundige vakmensen

– Goede service en vlotte levering

– Ruim 50 jaar ervaring

icon_widget_image Maandag - Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur icon_widget_image Plesmanweg 15A, 7602 PD ALMELO icon_widget_image (0546) 870 814 icon_widget_image [email protected]
, CNC draaien Almelo

CNC draaien Almelo

CNC draaien laat u over aan Machinefabriek Tjonk B.V. in Almelo. De draaibank wordt geautomatiseerd aangestuurd. Tjonk levert u een uitstekende service en zorgt ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan zodat het product perfect aansluit op uw wensen.

Snelle service

CNC draaien staat voor Computer Numerical Control en is een veelgebruikte techniek in Machinefabriek Tjonk in Almelo. Dankzij deze techniek is het mogelijk om zeer complexe producten te realiseren. Wij zijn sinds 1967actief en sinds 1989 beschikken wij over een CNC-machine. Wij mogen dus met recht zeggen dat wij een expert zijn op het gebied van onder meer verspaning en CNC draaien. Wij leveren snel, en staan voor producten van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is onze service zeer klantgericht. Ons deskundige personeel kan u in elke situatie adviseren over de mogelijkheden van CNC draaien en metaalbewerking in het algemeen. Vakmanschap, maatwerk en precisie zijn onze trefwoorden.

, CNC draaien Almelo