Go!

Fabriek metaalbewerking Almelo

De fabriek voor metaalbewerking in de regio Almelo is Tjonk B.V. Tjonk staat voor hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Deze fabriek voor metaalbewerking levert onder andere draai- en freeswerk. Ons deskundige personeel staat graag voor u klaar met een deskundig advies.

Alles is mogelijk
In onze fabriek voor metaalbewerking in Almelo werken wij met diverse technieken zoals frezen, brootsen, CNC-draaien  en diverse andere verspanende technieken. Wij bespreken met u alle details van de opdracht, voordat wij in onze fabriek aan de metaalbewerking beginnen. Wij hebben oog voor detail en kwaliteit en dat al sinds wij in 1967 zijn begonnen als eenmansbedrijf. Sindsdien hebben wij ons opgewerkt tot een ISO-gecertificeerd bedrijf met een multifunctionele fabriek op het gebied van metaalbewerking. Dankzij onze verschillende machines, ons deskundige personeel en onze hoogwaardige service is uw product bij ons in goede handen.

Contact
Neem meteen contact op met Tjonk, de fabriek voor metaalbewerking in Almelo. U kunt Tjonk bereiken via telefoonnummer (0546) 870814 of stuur een e-mail naar info@tjonk.nl. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies.

Meer informatie over “Fabriek metaalbewerking”? Neem dan contact met ons op.

Profiel

Machinefabriek Tjonk is specialist in bewerken van metaal en kunststof.

Historie

De geschiedenis van Machinefabriek Tjonk gaat terug naar 1967.

ISO gecertificeerd

Machinefabriek Tjonk levert topkwaliteit en is ISO-gecertificeerd.