Go!

(0546) 870814

Spiebaan steken

Spiebaan steken is een van de verspanende technieken die u kunt laten uitvoeren door Tjonk B.V. in Almelo. Tjonk machinefabriek is dé specialist op dit vlak. Machinefabriek Tjonk werkt met verschillende moderne machines voor spiebaan steken, vierkant en zeskant brootsen.

Snel en precies

Spiebaan steken is naast CNC-frezen, -draaien of bijvoorbeeld brootsen een van verspanende technieken die wij verzorgen. Wij zijn ons er terdege van bewust dat u wilt dat dit door goed opgeleide professionals wordt uitgevoerd. Als bedrijf zijn wij al een aantal decennia dé kenner op het gebied van metaalbewerking en dus kunt u ook voor spiebaan steken rekenen op machinefabriek Tjonk in Almelo. Bovendien is Tjonk in het bezit van een ISO-certificaat, waarmee de kwaliteit bij ons gegarandeerd is. Bij Tjonk B.V. beschikken wij over de kwalitatief hoogwaardige machines voor een perfect eindresultaat.

Contact

Wilt u meer weten over spiebaan steken of over andere verspanende technieken? Neem dan contact op met machinefabriek Tjonk in Almelo. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer (0546) 870814 of stuur een e-mail naar: info@tjonk.nl.


Kom in contact

vul hieronder uw gegevens in en een medewerker van Tjonk Machinefabriek neemt met uw contact op

Bekijk ook eens een van onze andere pagina's:
Rvs Twente - Metaalbewerking Nederland - Machines metaalbewerking - Draaien frezen - Aluminium frezen