Go!

(0546) 870814

Meerassig draaien

Voor meerassig draaien kunt u rekenen op de expertise van Machinefabriek Tjonk in Almelo. Bij deze ISO gecertificeerde machinefabriek kunt u terecht voor diverse verspanende bewerkingen zoals CNC gestuurd draaien, frezen, brootsen, polygoon draaien en nabewerken.

Precisie en perfectie

Machinefabriek Tjonk in Almelo staat bekend om maatwerk met precisie en perfectie. Ook voor meerassig draaien kunt u hier terecht. Wij werken met diverse moderne machines bij het leveren van onze diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan frezen, brootsen en spiebaan trekken. Als erkende specialist op het gebied van metaalbewerking (wij zijn in het bezit van een ISO-certificaat) hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u op het gebied van meerassig draaien rekenen op hoogwaardige eindproducten, een persoonlijke en klantgerichte service.

Contact

Wilt u weten of meerassig draaien voor uw product de juiste techniek is? Of wilt u meer weten over Tjonk, neem dan contact met ons op via info@tjonk.nl of via ons telefoonnummer (0546) 870814.


Kom in contact

vul hieronder uw gegevens in en een medewerker van Tjonk Machinefabriek neemt met uw contact op

Bekijk ook eens een van onze andere pagina's:
Machines metaalbewerking - Draaien frezen - Aluminium frezen - Rvs Twente - Metaalbewerking Nederland