Go!

(0546) 870814

Frezen draaien

Machinefabriek Tjonk in Almelo is ooit begonnen als eenmanszaak in 1967 en is nu uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van frezen draaien in de regio Almelo. Tjonk B.V. kan diverse technieken toepassen als het gaat om metaalbewerking. Bij Tjonk bent u dus verzekerd van absolute topkwaliteit als het gaat om verspanende technieken als frezen en draaien. Op deze manier ontstaan producten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Juiste handeling in elke situatie

Wij weten welke techniek wij in een bepaalde situatie moeten toepassen. Dit varieert van frezen en draaien, spiebaan steken, tot brootsen. Dankzij onze kennis kunnen wij ons tevens onderscheiden op het gebied van een persoonlijke service, snelle levering en natuurlijk het vermogen om u te bieden wat u van ons verwacht. Wij kunnen metaal frezen en draaien dankzij ons eigen hoogwaardige machinepark met daarin diverse banken om te frezen of te draaien. Uiteraard werken wij met ervaren en gespecialiseerde medewerkers  die graag voor u klaar staan met een deskundig advies.

Contact

Wilt u meer weten over frezen en draaien en wat machinefabriek Tjonk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@tjonk.nl of neem telefonisch contact met ons op via (0546) 870814.

Kom in contact

vul hieronder uw gegevens in en een medewerker van Tjonk Machinefabriek neemt met uw contact op

Bekijk ook eens een van onze andere pagina's:
Fabriek metaalbewerking - Brootsen spiebaan - Spiebaan steken - Metaalbewerking op maat - Meerassig draaien