Go!

(0546) 870814

Brootsen spiebaan

Brootsen en spiebaan steken zijn slechts enkele voorbeelden van technieken die wij bij Tjonk B.V. beheersen. Wij staan voor u klaar met een gedegen service en de beste producten op het gebied van metaal- en kunststofverspaning.

Oog voor details

Behalve brootsen en spiebaan steken kunnen wij u ook van dienst zijn als het gaat om diverse Computer Numerical Control (CNC)-diensten. Hiervoor hebben wij al sinds 1989 de beschikking over diverse hoogwaardige machines. In dit machinepark, dat wij volledig in eigen beheer hebben, werken wij ook met diverse andere hoogwaardige machines. Wij kunnen in onze werkplaats vierkant- of zeskantbrootsen en spiebaan steken. Wij kunnen uw opdrachten in uiterste efficiëntie uitvoeren. Hiervoor hanteren wij maatwerk, met liefde voor het vak en oog voor detail. U mag dus hoogwaardige kwaliteit verwachten op bijvoorbeeld het gebied van brootsen, spiebaan steken, frezen of bijvoorbeeld boren.

Contact

Via info@tjonk.nl en ons telefoonnummer (0546) 870814 kunt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van brootsen of spiebaan steken. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.


Kom in contact

vul hieronder uw gegevens in en een medewerker van Tjonk Machinefabriek neemt met uw contact op

Bekijk ook eens een van onze andere pagina's:
Aluminium frezen - Rvs Twente - Metaalbewerking Nederland - Machines metaalbewerking - Draaien frezen